2012. április 29., vasárnap

Betörés utáni helyreállítás

Betörés utáni helyreállítás esetén először amit tenni kell az, hogy értesítjük a hatóságokat. A hatóságok kimennek felveszik a jegyzőkönyvet és ujjlenyomatokat vesznek. Majd ezt követően hívni kell egy megfelelő zárszerelő szakembert aki elvégzi a helyreállításokat. Mint az ajtó, a zárak. Sajnos a betörések elég elterjedtek, jobban is odafigyelhetnénk a megelőzésekre. Jobb és olcsóbb választás is volna a megelőzés mint a helyreállítás. Az utólagos helyreállítás sajnos súlyosabb, mert ez azt jelenti, hogy kirabolták otthonunkat. Ezért kellene jobban a megelőzésre figyelni.
Az ajtózárak vagy hevederzárak a megelőzést szolgálják. Mindenki igyekszik megelőzni a problémát. Csak nem a megfelelő módon. Például nem megfelelően választanak lakásajtó zárat vagy épp magát az ajtót. Egy gyenge minőségű ajtó főleg ha olyan zárbetéttel van ellátva, higgyék el olyan mintha nem is lenne semmi. Mintha nyitva hagynánk a betörőnek az ajtót.

A betörés utáni helyreállítás elvégzése, mindig olyan szakemberrel végeztessük el aki számlaképesen, garanciálisan végzi szakmáját. Számla fontos akkor ha lakásbiztosításunk van. A biztosító felé le kell, hogy pontosan mennyi is a kárunk.

Minden személynek javasoljuk a hevederzár felrakását, mert ezzel is megnehezítik a behatolást elkövető személy dolgát.
Betörés utáni helyreállításokkal forduljon bizalommal szakembereinkhez.
www.zarszereles.com
0620-612-6675 és 0630-230-9050